Wilco weigert mee te doen aan relatietherapie

Wilco weigert mee te doen aan relatietherapie

Vanessa had het plan om een relatietherapeut langs te laten komen voor Wilco en Patrick. De twee kunnen het maar niet met elkaar vinden en mogelijk kan hij wat betekenen. Morgen komt deze persoon en daarom is het belangrijk dat alle ergernissen opgeschreven worden. Echter weigert Wilco de relatietherapie.

Vanessa zegt tegen Wilco dat Patrick ook als zijn ergernissen opschrijft en morgen zal er een meneer komen en die gaat naar die brieven kijken. Je gaat die bullshit gewoon doorzetten antwoordt Wilco. Eh nee zegt Vanessa als jij niet wil dan gebeurd het niet. Nee ik wil het niet antwoordt Wilco. Oke dan ga ik het aan Patrick vragen misschien kan hij toch helpen. Ik ga niemand niet dwingen. Wilco denkt dat Patrick ook echt wel hulp nodig heeft. Dat maakt mij verder ook niets uit antwoordt Vanessa. Wel had ik gehoopt dat je mee zou doen. Nee zegt Wilco ik heb al heel veel pogingen gedaan en iedere keer pleur ik op mijn bek. Vanessa zegt maar dat zijn dus de dingetjes die je op kunt schrijven. Ik heb er een alles omvattend woord voor dat is ALLES. Vanessa zegt ja maar zou je dan toch niet dat op kunnen schrijven? Je hoeft er niet eens bij te zitten, dan geef ik die man het briefje. Wilco zal het op een briefje schrijven en Vanessa wist eigenlijk al wel dat Wilco zou weigeren. Er is toch op gereageerd en hij komt wel gewoon en hoop dat Patrick de hulp wel wil aanvaarden. Daarna legt Vanessa uit waarom ze vandaag niet lekker in haar vel zit. Ook gaat Vanessa nog naar Patrick en vraagt of hij een brief wil schrijven over de ergernissen van Wilco. Patrick vindt dat wel goed en heeft al een deel klaar. Hij heeft al eens eerder een brief geschreven en zal die aanvullen. Vanessa antwoordt dat ze dat top vindt, Wilco schrijft in ieder geval ook een briefje maar of hij mee doet is niet zeker. Echter kan ze hem ook niet dwingen…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *