LauraB overweegt ook Utopia te verlaten

LauraB overweegt ook Utopia te verlaten

LauraB en Ivan zitten in het kantoor even wat te kletsen. Het gaat over Utopia en hoe het er nu aan toe gaat. LauraB klaagt over de sfeer en weet nog niet of ze blijft in Utopia 2015. Ze overweegt ook om Utopia te verlaten.

LauraB zegt tegen Ivan dat ze verschillende opmerkingen over Utopia heeft gehad. Dat er een hoop gezeik is maar wel leuk dat ze mij zien lachen en knap dat ik het kan relativeren. Ja leuk, maar ik weet niet of ik dat nog 10 maanden kan! Ivan lacht en LauraB voegt eraan toe of ik er überhaupt wel zin in hebt. Nu is er ook geen risico meer, je kunt straks gewoon weg en dan is het netjes afgesloten. En als je niet weg gaat zit je weer aan die dingen vast. Dan wordt je eruit gestuurd op momenten dat je het niet wilt of je stapt er zelf uit met de gevolgen van dien. Daar zit ik gewoon een beetje mee, ik heb nog wel dingen te doen maar de sfeer is echt niet oké! Er zijn hier een aantal mensen die zich niet voordoen als ze zijn. Er zijn een paar mensen door de mand gevallen bij mij de laatste tijd. Ik probeer ook naar de goede dingen te kijken maar bij sommige krijg ik een naar gevoel. Ivan zegt dat ze de overweging moet maken of het voor LauraB nog wel allemaal waard is. Wil je alle ellende en bullshit hier accepteren. Ik heb het hier ook wel naar mijn zin antwoordt LauraB maar dat is meer omdat ik dan zelf zoiets heb van joh laat maar waaien allemaal. Er worden hier regelmatig vreemde dingen gedaan zoals de autoruit die ingegooid werd maar je zou er mee samen leven! Ook gaat het over Patrick, hij is nogal een bijzonder type en je hebt er hier nog meer. Maar dan denk ik terwijl ik de liefdesvolle post in mijn handen heb, wat ben ik hier aan het doen? Ik moet heel erg voor mijzelf gaan nadenken. Want om hier te blijven zitten omdat ik manies positief ben is ook wat. Ik weet het gewoon even niet en ben er een beetje van in de war. Ivan vindt het niet meer dan logisch, het zijn een stelletje gekken bij elkaar. Die allemaal denken te weten hoe het zou moeten. Zou LauraB besluiten toch naar huis te gaan aan het einde van het jaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *