Chris met Gio over de auto

Chris met Gio over de auto

Na de actie van Chris om de auto van Gio te bekogelen met een baksteen terwijl er mensen in zaten, komt Chris er vandaag weer op terug. Maar of hij er iets meer verder komt?

Chris zegt tegen Gio dat de auto uiteindelijk echt ongelukken gaat veroorzaken. Misschien uiteindelijk antwoordt Gio, maar zo groot kan het ongeluk niet worden. Je weet het niet antwoordt Chris, je zag het gisteren al. Het was even in een moment waarbij ik niet nadacht, het zal niet meer gebeuren maar… Gio antwoordt dat als ze er mee rijden er nooit een ongeluk zal gebeuren, dat kan ook haast niet. Chris benadrukt nogmaals dat de auto er niet hoort. Gio lijkt het antwoordt niet echt te horen en verteld over zijn ombouw plannen, hij wil er ook een laadbak in maken. Chris antwoordt dat dat voor de huidige werkzaamheden ok niet echt nodig is. Je weet nooit zegt Gio, het is altijd handig. Het kan handig zijn zegt Chris, maar op een gegeven moment kom je een keer vast te zitten op de akker. Dan trekken we die er weer uit antwoordt Gio. Ja zegt Chris of niet en lacht, je moet hem dan optillen. Dat is toch top antwoordt Gio, dat is toch tof. Lekker plezier maken! Ik had liever een quad gehad maar dan ben je het zes dubbele kwijt. Dit is dan toch een top alternatief? Dit is mijn Utopio! Gio wil er nog een slee achter gaan hangen en vraagt of Chris dat wel wat vindt. Sowieso niet antwoordt Chris, ik weet zeker dat er iets gebeurd. Heel vet zegt Chris, maar niet voor hier. Ik zeg dus nee, geen auto dat is beter. Neem een fiets en ga daar mee over de akker. Vervolgens wordt er een beetje sarcastisch gepraat over de auto en Gio vertelt wat hij allemaal nog van plan is. Zo wil hij een schans gaan maken. Chris antwoordt dat hij zich niet meer met die auto gaat bemoeien, ik kijk wel toe. Op de akker doen we voorzichtig joh, er kan niets gebeuren aldus Gio. Chris benadrukt nogmaals niets meer met de auto te maken wil hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *