Chris gooit de voorruit van de auto in

Chris gooit de voorruit van de auto in

Nog meer bonje in Utopia, dit keer gaat het niet om de kerstman maar om de auto van Gio. Gio is lekker bezig met zijn autootje en rijt wat rond over het terrein. Echter trapt Gio flink het gas in en is het goed te horen over het terrein. Gio zit met Ivan en Joey in de auto en doen ook een rondje over de akker. Opeens zien Vanessa en Laura die buiten staan te roken Chris met een baksteen richting de auto lopen. De dames snellen zich naar Chris maar het is al te laat. De steen beland in de voorruit terwijl de heren nog in de auto zitten. Laura neemt Chris mee om erger te doen voorkomen. Joey reageert heel verbaasd die vent is gek joh wat een malloot zeg! Nee dat is normaal zegt Chris, pleur op! Volgens Vanessa is het actie reactie, hij mag die steen niet gooien. Ivan zou het liefste die steen terug gooien. Vanessa vraagt waarom ze dan ook over de akker reden. De akker is ook van ons antwoordt Gio en hij is ook leeg. Hij had gevraagd om dat niet te doen antwoordt Vanessa. Volgens Ivan kun je deze actie niet goedpraten. Chris en Laura staan inmiddels in de loods hij is heel duidelijk tegen haar ze moeten gewoon oprotten met die auto en gaat weer naar buiten. Laura geeft het advies om niet naar de mannen te gaan en het op te zoeken. Buiten schreeuwt Chris richting de mannen ik mik niet op zijn hoofd, dat zie je toch! Wilco had verwacht dat hij tegen de auto zou gooien maar niet verwacht dat de steen door de ruit heen zou komen. Gio zit onder het glas en het zit zelfs in zijn mond. Wilco adviseert om even te douchen.

Wat later gaat Chris naar Gio toe en zegt dat het niet zijn intentie was om hem in gevaar te brengen. Maar wel om die auto op deze manier te slopen. Het is niet chil gozer antwoordt Gio, mijn hele mond zit vol glas. Chris benadrukt dat het niet zijn intentie was om iemand te verwonden. Als hij er helemaal doorheen was gekomen had ik hem op mijn hoofd gehad aldus Gio. Wilco wil vervolgens het glas laten zien, dan zie je hoe het versplinterd. Chris hoeft die auto niet te zien, pleur op met die hele auto zegt hij kwaad. Volgens Laura is er een miscommunicatie, hij heeft aangegeven en gevraagd of er niet over de akker gereden kan worden. Ook zou hij daar knoflook geplant hebben. Chris geeft toe dat het niet zo’n goede actie geweest is. Hij verdedigd enkel zijn akker ook al weet hij dat deze van iedereen was. Dit was mijn grap en dit was misschien wat minder leuk. Volgens Ivan moet er actie ondernomen worden. En er ontstaat een heftige discussie in de loods over deze actie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *