Het spoed centraal van 8 december

Het spoed centraal van 8 december

Na de hectische dag vol gebeurtenissen waaronder het kerstman verhaal en Chris die een steen door de voorruit van de auto gooide is het noodzakelijk om even een spoed centraal te houden. Deze zaken moeten echt even besproken worden.

Ivan kan nog steeds niet bevatten wat er is gebeurd. Hoe kan iemand een baksteen door een autoruit heen gooien terwijl er nog drie personen inzitten? Het was nooit de bedoeling geweest om de akker te slopen maar door de actie miste de baksteen Gio zijn hoofd op centimeters na.

Chris geeft toe dat hij fout zit, maar hij geeft ook aan dat het een bewuste actie was. Hij reageerde in een opwelling op het feit dat er een auto door de akker heen scheurde, de akker waar hij kort geleden nog veel arbeid in heeft gestoken. Daarna ontstaat er wederom een flinke ruzie en discussie, Vanessa wil dat de auto per direct Utopia verlaat. De auto zorgt in korte tijd voor veel ellende en ruzies. Ja, Chris zit fout, maar de jongens hadden ook nooit moeten gaan scheuren in de auto.

Dan wordt er even nagepraat over het verhaal van de kerstman, er is namelijk een boze brief gekomen van de schenker. Wilco geeft aan dat hij de beste man ook een brief zal sturen om zijn excuses aan te bieden. Daarna leest Patrick de brief nog eens voor en dat deze standhouder het geld van zijn kraam niet gaat betalen. De prijs hiervoor is 50 euro. Ook benadrukt Patrick dat hij bang voor Wilco was waarop Wilco antwoordt dat hij Patrick keihard heeft zien lachen op dat moment. Daarna ontstaat er een discussie over het feit dat Patrick alleen Wilco aan zou spreken. Laura benoemd dat er meerdere personen bij betrokken waren.  De gehele discussie kun je in onderstaand filmpje kijken.

Als laatste wil Ivan nog even kwijt dat asielzoeker Abu nog steeds langs zal komen. Hij zal Afrikaans gaan koken en kan ieder moment arriveren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *