Patrick denkt dat hij gesaboteerd wordt

Patrick denkt dat hij gesaboteerd wordt

Patrick denkt dat hij gesaboteerd wordt en bespreekt dit samen met Colinda, Joey en LauraB.

Patrick denkt namelijk dat er een of meerdere personen in Utopia hem aan het teisteren is en zelfs aan het saboteren. Er zou namelijk een zaag gesaboteerd zijn op zo’n gevaarlijke manier dat als Patrick het niet gezien zou hebben zich zou hebben verwond. Ik wordt gewoon gef*ckt aldus Patrick, hij weet dat het gebeurd. Maar hij kan het niet zeggen dus wordt hij chagrijnig omdat hij niet weet wat of wie hem saboteert. Isabella heeft het volgens hem gezien, het was niet een hem of haar maar een het… LauraB geeft aan het voor Patrick in de gaten te houden, mocht ze het gevoel hebben dat er iets speelt, maar dit kan echt niet. Ik weet het niet. Ik weet het gewoon echt niet antwoordt Patrick, dan ben ik maar paranoia. Die frees zit twee millimeter dieper tegen alle wetten in. Ik voel me kut over het feit dat ik met iemand samen woon die daar mee loopt te kutten. Joey en LauraB kunnen zich niet voorstellen dat er iemand is die Patrick saboteert en probeert te verwonden. Patrick zegt het proberen los te laten, later hebben Patrick en Joey het er nog even over. Patrick geeft wel toe iemand te verdenken, Wilco. Zou Patrick helemaal gek geworden zijn?!

Oordeel zelf en kijk onderstaande filmpjes:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *