Jessie vindt Merel een f*ckin egoïst

Jessie vindt Merel een f*ckin egoïst

Merel en Jessie konden het goed met elkaar vinden maar de laatste tijd lijkt het erop dat de twee elkaar niet meer zo goed liggen. Wanneer Jessie afgelopen avond buiten is met Gerrit, vertelt Jessie aan hem zijn frustratie. Merel heeft een stoel in de silo vies gemaakt en dit kan Jessie moeilijk bevatten. Die hele stoel is vies. Het slaat nergens op, we hebben net nieuwe spullen. Dan ben je een f*cking egoïst, gewoon een verwend nest benadrukt hij. Jessie lijkt duidelijk boos te zijn op Merel. Je bent toch zuinig op je spullen, zo doe je gewoon niet gaat hij verder. Gerrit snapt Jessie helemaal en vindt het ook raar hoe Merel omgaat met de spullen. Gaat Jessie Merel hier nog op aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *