Waarom weigert Mylène mee te doen aan een fotoshoot?

Waarom weigert Mylène mee te doen aan een fotoshoot?

Shelley heeft gisteren aan de vrouwen in Utopia 2 gevraagd of zij model willen staan voor haar lingerielijn. De meeste vrouwen wilde dit niet, waaronder Mylène. Vandaag zal de shoot plaatsvinden maar Christel vraagt zich af waarom Mylène als model zijnde niet mee wil doen aan de fotoshoot. Waarom doet de vrouw met de mooie benen en ronde kadetten niet mee aan de lingerie shoot? vraagt Christel zich hardop af. Mylène lijkt hier op haar beurt niet een duidelijk antwoord op te hebben. Maar geeft aan het gewoon niet te willen. Ik voel me daar niet chill bij eindigt ze. Zal de shoot zonder Mylène een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *