Wie wint de eerste ronde van de Meerspelen?

Wie wint de eerste ronde van de Meerspelen?

De bewoners hebben vandaag de eerste editie van de Meerspelen gehad. De teams zijn gemaakt en al snel starten de teams. Het lijkt erop dat de twee teams gelijk zijn aan elkaar maar later blijft dat het team van Merel, Jessie, Dylan, Christel, Brandon en Shelley het niet gaat redden. Ik haat verliezen geeft Merel aan, maar Christel probeert haar te motiveren. We zijn geen opgevers benadrukt ze. Wanneer het ene team nog aan het opbouwen is van het vlot, is het andere team al onderweg naar de bel. Het team van Adriaan trekt aan de bel en is daarmee de winnaar samen met Kaylee, Franny, Myléne, Erik en Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *