De bewoners uit Utopia 2 gaan zes weken lang elke week een uitdaging doen

De bewoners uit Utopia 2 gaan zes weken lang elke week een uitdaging doen

Op deze mooie middag gaan de bewoners uit Utopia 2 aan de slag met teambuilding. Vandaag wordt er gestart met de Utopiaanse meerspelen. Hiske kondigt het spel aan. We gaan zes weken lang, elke week een andere uitdaging doen. En vandaag is de eerste uitdaging vertelt ze trots. De eerste uitdaging is met jouw team proberen aan de bel te trekken. Daarvoor moeten de bewoners een vlot bouwen. Elk lid van het winnende team krijgt vijf punten en elk lid van het verliezende team krijgt twee punten. Wie zal de eerste uitdaging winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *