Een radio dj wil een goed gesprek met Jessie hebben

Een radio dj wil een goed gesprek met Jessie hebben

De nieuwe dag is alweer even aan de gang. En de ochtend is vrij rustig verlopen. Vele bewoners doen hun ding. Terwijl Jessie bezig is gaat de telefoon. Hij krijgt langzamerhand door dat het Wild FM is die belt om wat Utopia 2 nieuws te delen. Vanuit Utopia, spreken we met Jessie, hi klinkt het aan de andere kant van de lijn. Allereerste wat heb je in G*dsnaam met je haar gedaan vraagt de radio dj. Jessie moet lachen en legt uit wat hij in gedachten had. En laat verder weten dat hij een actie heeft met de andere bewoners om de markt aantrekkelijker te maken. Je kan 400 euro winnen vervolgt hij trots. Hiske is voornamelijk verantwoordelijk voor de markt en dat gaat allemaal goed voegt hij eraan toe. Maar wat de radio-dj echt wil weten is of het al officieel is tussen Jessie en Merel. Nee, dat was eenmalig eindigt Jessie lachend. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *