De aanvragen voor Shelley haar kapsalon stromen binnen!

De aanvragen voor Shelley haar kapsalon stromen binnen!

Shelley zit afgelopen avond achter de computer wanneer haar oog op een e-mail valt. Oh een nieuwe verfklant roept ze. Wat leuk voegt ze eraan toe. Niet veel later verschijnen er nog meer berichten met aanvragen voor een verfbeurt. Wat cool roept Shelley blij. Merel, die naast haar staat komt nu ook bij de computer kijken. Nog iemand gaat Shelley verder. Voor wat vraagt Merel. Om te verven antwoordt Shelley. En legt verder uit dat dit waarschijnlijk te maken heeft met het feit dat ze Jessie zijn haar heeft geverfd en ze graag meer mensen van dienst wil zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *