Franny en Merel houden een housewarming

Franny en Merel houden een housewarming

Merel slaapt voor het eerst bij Franny en dat willen de vrouwelijke bewoners afgelopen avond niet zomaar voorbij laten gaan. Het tweetal organiseert daarom een housewarming om de opgepimpte ruimte feestelijk te openen. Ben jij tevreden vraagt Brandon aan Franny. Ja antwoordt ze vrolijk. En jij, Merel vraagt Brandon door. Ik ook roept Merel. Musica voegt ze eraan toe. Vervolgens start het feestje en als deze uiteindelijk afgelopen is, is de kalmte weer wedergekeerd in de mini samenleving. Wat zal de nieuwe dag gaan brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *