De eerste trui van kledinglijn Donny en diva is een feit!

De eerste trui van kledinglijn Donny en diva is een feit!

Merel staat afgelopen avond in de keuken wanneer Jessie de trap af komt lopen. Kijk, hij is af zegt hij terwijl hij naar zijn trui wijst. Wow, hij is echt f*cking lauw reageert Merel enthousiast. Supercool benadrukt ze. Jessie lacht. Het is net even wat anders hè voegt hij eraan toe. Merel knikt en laat weten dat hij het goed gedaan heeft. We hebben het samen gedaan benadrukt hij. Wat later komt de eerste aanvraag al binnen. Daar zijn de twee vanzelfsprekend erg blij mee. Zal de nieuwe kledinglijn van Donny en diva goed gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *