Erik ontvangt een bijzondere mail. Zal hij ingaan op deze aanvraag?

Erik ontvangt een bijzondere mail. Zal hij ingaan op deze aanvraag?

Jessie zit achter de computer wanneer zijn oog op een e-mail valt. Ik heb een vraag voor Erik, leest de mannelijke bewoner voor. Het betreft de maak van een uitvaartskist met het logo van Utopia 2. Ik zou graag willen weten of hij deze kan maken en wat de kosten hiervoor zijn. Shelley komt er nu ook bij staan. Wow, heftig, zegt de vrouwelijke bewoonster. Jessie knikt, maar legt uit dat het wel heel mooi is als Erik dit voor iemand kan doen. Even later loopt Shelley naar de mannelijke bewoner toe om hem de e-mail te overhandigen. Een uitvaartskist, antwoordt Erik. Dat is bijzonder. Erik legt uit dat hij de e-mail niet zag aankomen, maar het wel graag voor de aanvrager wil maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *