Jessie en Merel zien het wel zitten om naar de Paris Fashion Week te gaan

Jessie en Merel zien het wel zitten om naar de Paris Fashion Week te gaan

Zojuist zijn Jessie en Merel, ofwel Donny en Diva, bijeengekomen om te brainstormen. Het tweetal heeft bedacht dat ze samen naar de Paris Fashion Week willen met hun eigen kledinglijn. We moeten even kijken, want volgens mij valt de Amsterdam Fashion Week vlak voor die van Parijs, begint Jessie. Merel grinnikt. Of we gaan naar New York. The road to New York. De vrouwelijke bewoonster stelt voor om op de muur in de silo te brainstormen, aangezien er toch nog een kleurtje overheen gaat. Jessie knikt en stelt voor om het boven te doen naast de kapperszaak.  Even later staat het tweetal in de silo wanneer Jessie op de muur begint te schrijven. De mannelijke bewoner schrijft Donny en Diva en HOTE KOETOER. Merel grinnikt. Het is haute coutoure. Jessie knikt, maar legt uit dat hij het juist tof vindt om het woord anders te schrijven. Vervolgens denken ze na over een logo. Zal het de bewoners lukken om een succesvolle kledinglijn op te zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 19:02

    Ze hebben het zeker hoog in het hoofd. Wat een arrogantie. Dat is alleen voor gevestigde en opkomende Echte mode-ontwerpers.
    Zij zijn alleen maar gevestigd / opkomend in utopia.

    Het lijkt wel of alle bewoners denken dat ze direct de wereld aan hun voeten hebben als je in utopia woont.

  2. Heidy at 11:50

    Noemen ze dat een kledinglijn? De kleding wordt gewoon gekocht het enige wat van hen zelf is is het logo wat ze op de kleding drukken. En nog afgrijselijke kleding ook. Het zijn geen ontwerpers, hoe halen ze dit soort dingen in hun hoofd? Wat een kapsones zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *