Jens vindt het moeilijk een dag indeling te maken en uit dit bij Christel

Jens vindt het moeilijk een dag indeling te maken en uit dit bij Christel

Jens en Christel zitten in het Limburgse huisje wanneer hun dagbesteding ter sprake komt. Ik zal gewoon aangeven wat jouw behoefte is en dat je een planning hebt gemaakt, waar je je die dag aan houdt. De mannelijke bewoner knikt, maar legt uit dat de dingen soms anders lopen. Ik vind die balans moeilijk tussen wel en niet flexibel zijn. Jens legt uit dat hij niet weet wat hij moet doen als er activiteiten zijn op het terrein. Als ik niet meedoe, word ik aangekeken door de anderen dat ik niet meewerk aan het groepsproces. En als ik wel meedoe, doe ik niet wat ik gepland had. Christel knikt, maar stelt voor dat hij één dag in de week reserveert voor zijn eigen doelen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *