Shelley en Mylene ontfermen zich over het nieuwe schoonmaakrooster. Zal het deze keer wel nageleefd worden?

Shelley en Mylene ontfermen zich over het nieuwe schoonmaakrooster. Zal het deze keer wel nageleefd worden?

Shelley zit in de silo wanneer Mylène aan komt lopen. Ik wilde je nog iets laten zien”, zegt de vrouwelijke bewoonster. Dit zijn de aftekenlijsten waarop mensen kunnen aftekenen wat ze hebben gedaan qua schoonmaak. Shelley knikt, maar vertelt dat ze met Jessie heeft gesproken en hij het idee van een lijst wel prima vindt, maar iedereen er zelf verantwoordelijk voor is. Er worden dus geen taken uitgedeeld, maar we kunnen het wel ophangen zodat mensen weten wat ze kunnen doen. Hiske mengt zich ook in het gesprek en geeft aan dat Jessie’s wil geen wet is. Ik denk dat een lijst met dingen die er moeten gebeuren sowieso wel goed is, antwoordt Mylène. Als er bijvoorbeeld drie dagen niet gestofzuigd is, kunnen we dat direct zien. Zal het nieuwe schoonmaakrooster werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *