Kaylee en Dylan hebben een verassing voor Merel

Kaylee en Dylan hebben een verassing voor Merel

Dylan en Kaylee zijn de hele ochtend bezig geweest met schilderen. Het huisje van Merel wordt onder handen genomen. Omdat Merel van panterprint houdt, hebben Dylan en Kaylee bedacht de muren in deze print te schilderen. Wanneer Merel haar huisje in komt lopen, weet ze niet wat ze ziet. Jullie zijn echt toppers, zegt Merel dolenthousiast, ik vind het echt geweldig. Kaylee en Dylan lijken ook blij te zijn met het resultaat. Dit is echt gaaf man, super vet gedaan!, Merel lijkt haar geluk niet op te kunnen, ik kan er niet over uit, lekker gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *