Franny is door het dolle heen wanneer ze post krijgt van Timothy

Franny is door het dolle heen wanneer ze post krijgt van Timothy

Het is alweer een tijdje geleden dat Franny post heeft gekregen en de vrouwelijke bewoonster is daarom enorm blij als ze enkele brieven ontvangt. Ze kan haar geluk niet op en gaat direct op bed zitten om de brieven te lezen. Franny lijkt enorm blij te zijn met de inhoud van haar brieven en vertelt dit direct aan Shelley, dat ze trots op mij zijn. Ook krijgt Franny post van oud-Utopiaan en verloofde Timothy. Franny is erg blij met de foto’s die Timothy heeft meegestuurd. Ik hoor niet dat mijn familie trots op me is, geeft Shelley lichtelijk gefrustreerd aan, maar ik ben blij dat je fijne post hebt. Dit geeft je echt energie.  Franny blijft lang kijken naar de foto’s die ze heeft gekregen. Wat zal er in haar post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *