Kaylee spreekt Dylan aan op zijn associale taalgebruik

Kaylee spreekt Dylan aan op zijn associale taalgebruik

Kaylee en Dylan hebben een relatie met elkaar en spenderen daarom veel tijd met samen in de mini samenleving. Nu Kaylee een tijdje binnen is, valt het haar op dat Dylan soms grove dingen zegt. Wanneer de twee samen zijn, spreekt Kaylee haar vriendje hierop aan. Je moet letten op de dingen die je zegt, geeft Kaylee aan. Dylan vraagt zich hardop af wat hij dan verkeerd zegt. Soms heb je dat bijdehandje in je, geeft ze aan. Let even op wat je zegt. Ga niet zo aso doen. Dylan zegt dat ze gelijk heeft en dat hij erop zal gaan letten. Ik vind je er niet stoerder op, sluit Kaylee af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *