Krijgt Shelley de vrouwelijke bewoners zover te poseren in lingerie?

Krijgt Shelley de vrouwelijke bewoners zover te poseren in lingerie?

Shelley heeft haar eigen lingerielijn en wil deze graag gaan verkopen. Om dit te doen wil ze graag de vrouwen in Utopia 2 laten poseren in haar lingerie en gaat daarom alle vrouwen langs in Utopia 2. Nieuwkomer Kaylee krijgt de vraag van Shelley of ze zou willen poseren, maar Kaylee is hier duidelijk in, Ik ben daar denk ik te preuts voor. Shelley respecteert dit en loopt na dit antwoord door naar Hiske. Hiske moet lachen om haar vraag en geeft direct antwoord, ik vind je heel leuk en lief en aardig, maar dit doe ik niet. Ook Christel wijst Shelley af, maar geeft aan wel graag de foto’s te willen maken. Franny wil daarentegen wel Shelley helpen. Myléne lijkt het ook niets en slaat het af. Zal Shelley de vrouwen toch kunnen overhalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *