De ruzie tussen Gerrit en Jessie wordt eindelijk bijgelegd, maar voor hoelang?

De ruzie tussen Gerrit en Jessie wordt eindelijk bijgelegd, maar voor hoelang?

Sinds gisteren hebben Gerrit en Jessie ruzie met elkaar, wat is ontstaan tijdens de vergadering. De mannen ergeren zich aan meerdere punten van elkaar en ook de verzoeningspoging vanmorgen is niet gelukt. Het lijkt de mannen toch niet lekker te zitten en daarom zoeken ze elkaar opnieuw op. Gerrit legt uit dat hij zich in Utopia 2 wil ontwikkelen, maar niet met dingen die moeten. Jessie lijkt de mannelijke bewoner te begrijpen en hij geeft aan hetzelfde te voelen. Misschien is het goed om samen te kijken uit welke dingen je voldoening haalt, stelt Jessie voor. De mannen lijken er nu wel samen uit te komen en sluiten het gesprek af met een knuffel. Sorry dat ik zo reageerde,  zegt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *