Jessie, Gerrit, Merel en Hiske proberen Jens te helpen zijn motivatie terug te vinden

Jessie, Gerrit, Merel en Hiske proberen Jens te helpen zijn motivatie terug te vinden

Jens, Merel, Jessie, Gerrit en Hiske zijn aan het vergaderen over de toekomst in Utopia 2. De conclusie van de vergadering is dat zij de kar moeten trekken en dat ze willen laten zien aan de rest van de bewoners dat Utopia 2 goed kan lopen. Jens geeft aan er momenteel niet lekker in te zitten en dat hij hierdoor niet het goede voorbeeld kan geven. De rest probeert erachter te komen waar dit aan ligt. Je hebt vaak een koets met vier paarden en als er dan één paard half hinkelend naast loopt…, begint Jens het verhaal, waarnaar de rest van de groep moet lachen. Dan kan je die beter in de stal laten staan. Jessie vindt dat Jens zijn intelligentie moet gebruiken, maar Jens lijkt zijn motivatie niet te kunnen vinden. Wat vind je leuk?, probeert Jessie tegen Jens. Jens heeft hier geen antwoord op. Ik weet niet waar ik voldoening uit haal,  zegt hij. Jens loopt uiteindelijk weg, omdat hij graag weer verder wil met zijn dag. Zal Jens de motivatie opnieuw vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *