Jens wil bemiddelen tussen Gerrit en Jessie. Zouden Jessie en Gerrit hiermee akkoord gaan?

Jens wil bemiddelen tussen Gerrit en Jessie. Zouden Jessie en Gerrit hiermee akkoord gaan?

Wanneer de vergadering plaatsvindt, komt de ruzie tussen Gerrit en Jessie ter sprake. De mannelijke bewoners hebben sinds gisteren een meningsverschil en Jens vindt dat dit uitgepraat moet worden. Hij kopt tijdens de vergadering een opmerking erin.VJessie en Gerrit zouden jullie iets willen vertellen over het meningsverschil wat jullie hebben?, geeft Jens aan bij de mannelijke bewoners. Jessie geeft aan dat de twee mannen dit onderling moeten uitspreken. De rest accepteert dit, maar vindt wel dat de sfeer onderling goed moet zijn. Je kan de rest van de groep meekrijgen als je zelf allemaal hard loopt. Als er één verzaakt, dan wordt het al niet meer serieus genomen, geeft Jessie aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *