Het leek goed te zijn tussen Gerrit en Jessie, maar het tweetal heeft opnieuw ruzie

Het leek goed te zijn tussen Gerrit en Jessie, maar het tweetal heeft opnieuw ruzie

Gerrit en Jessie leken het goed te maken met elkaar, nadat zij gisteren een discussie hebben gehad. Wanneer het gesust lijkt te zijn tussen de twee mannelijke bewoners, komt er toch weer een discussiepunt naar boven. Jessie vindt dat Gerrit niet hard genoeg werkt voor zijn dj-set, maar hier is Gerrit het niet mee eens. Gerrit vindt dat hij de middelen niet heeft om een dj-set hier te betalen, maar Jessie lijkt hier weinig van te snappen. Ik vind niet dat je je inzet voor de bv,  geeft Jessie aan. Gerrit vindt van wel, maar geeft aan dat Jessie ook niet veel voor de bv werkt. Jessie lijkt dit niet te kunnen hebben en loopt geïrriteerd weg, waar heb je het nou over joh? Volgens mij ben je niet goed of zo, je moet lekker gaan werken. De twee mannen leken het goed te maken met elkaar, maar lopen opnieuw boos weg, ik laat jou voor wat het is en volg je advies niet op. Jij doet lekker je ding en ik doe lekker mijn ding, sluit Jessie af. Zal het nog goed komen tussen de Gerrit en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *