Praten Gerrit en Jessie hun ruzie uit?

Praten Gerrit en Jessie hun ruzie uit?

Gerrit en Jessie hebben gisteren een aanvaring gehad na de vergadering, omdat Gerrit vond dat Jessie te lang doorging op hetzelfde onderwerp. Jessie was het hier niet mee eens en vindt dat een probleem moet worden opgelost, ook al duurt het gesprek erg lang. De twee mannelijke bewoners zoeken elkaar deze ochtend op, om het goed te maken met elkaar, maar dit lijkt niet helemaal te lukken. De mannen beginnen rustig te praten, maar toch lijken de irritaties hoog op te lopen. Ik ben het ermee eens dat dingen kort en bondig besproken moeten worden, alleen soms moet je het laten gaan, geeft Jessie aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *