Hiske ontvangt post en trekt zich meteen terug

Hiske ontvangt post en trekt zich meteen terug

De meeste bewoners hadden gister avond de warmte van hun huisje of van de silo opgezocht. Mylène kijkt in de brievenbus en haar oog valt op een aantal enveloppen. De van vrouwelijke bewoonster rent direct naar de gelukkige bewoonster toe. Hiske! roept Mylène enthousiast. De vrouwelijke bewoonster krijgt direct een lach op haar gezicht als ze de post ziet. Daar ben ik blij mee, zegt Hiske vrolijk. Ze zoekt direct de iglo op en ze opent haar post. Oh, dat vind ik heel erg leuk, zegt Hiske als ze haar post glimlachend doorbladerd. Wat zou er allemaal in de post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *