Franny heeft een duidelijke mening over de verhuizing en uit deze bij Shelley

Franny heeft een duidelijke mening over de verhuizing en uit deze bij Shelley

Merel zou gister eigenlijk verhuizen, maar de vrouwelijke bewoonster wil eerst haar nieuwe slaapplek in panterstijl verven. Ondertussen is de avond gevallen en zitten de eerste verflagen op de muur. Wat vind je ervan?,  vraagt Shelley. Franny kijkt naar de bruine muren. Ja, k*t, zegt ze. Daarnaast heeft de vrouwelijke bewoonster een duidelijk mening over de verhuizing. Morgen moet het gewoon gebeuren, zegt Franny. Anders doe ik de deur op slot en dan komt er helemaal niemand meer hier wonen. Zal Franny Merel aanspreken op de verhuizing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *