Jessie vind dat Gerrit aan het over compenseren is

Jessie vind dat Gerrit aan het over compenseren is

Gerrit was gister hard aan het werk en dat is niet onopgemerkt gebleven. Volgens Jessie vragen veel bewoners zich af waar de mannelijke bewoner mee bezig is, want zij vinden dat Gerrit hiervoor vaak niet hard heeft gewerkt. Daardoor valt het juist op dat je normaal niets doet, zegt Jessie tegen Merel. Hij lijkt de houding van de mannelijke bewoner niet te begrijpen. Jessie denkt dat Gerrit ervan bewust is dat hij normaal niet zo hard werkt en dat hij nu aan het overcompenseren is. Dat is toch raar?, vraagt Jessie. Zodra je dat doet, ben je schuldbewust. Toch is Jessie blij met de nieuwe Gerrit. Ik vind het een mooie ontwikkeling als dit standhoudt, zegt hij. Zal Gerrit de werkmentaliteit vasthouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *