Merel is helemaal klaar met het gedrag van Dylan

Merel is helemaal klaar met het gedrag van Dylan

Merel zit op het terrein te kijken naar haar opgenomen vlog. In de video gaat het over de pantercollectie en Merel legt meteen de link met de verhuizing. Ze wil haar nieuwe slaapplek namelijk eerst in panterstijl verven, voordat ze erin trekt. Dit tot grote frustratie van Dylan. Hij wil namelijk vanavond al verhuizen, zoals in eerste instantie afgesproken lijkt te zijn. Daarom heeft de mannelijke bewoner aan de andere bewoners gevraagd om Merel te helpen met schilderen en verhuizen. De vrouwelijke bewoonster zit hier echter niet op te wachten. Nu ineens krijgen ze allemaal haast, zegt ze boos tegen de voorbijlopende Christel. Dikke vinger. Nu gaat Dylan opeens iedereen af om te vragen wie mij kan helpen. Volgens Merel had Dylan dit vanmorgen moeten doen. Sukkel, zegt ze boos. Wees blij dat je een eigen huisje krijgt. Gelijk gehad met die twee. Ik zal weer een k*twijf zijn, maar dat boeit me niets. Zal het nog goed komen tussen Merel, Dylan en Kaylee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *