Dylan lijkt klaar te zijn met het uitstel gedrag van Merel. Maar Merel lijkt klaar te zijn met het gezeur over het verhuizen

Dylan lijkt klaar te zijn met het uitstel gedrag van Merel. Maar Merel lijkt klaar te zijn met het gezeur over het verhuizen

Merel zou vandaag verhuizen naar het huisje van Franny, zodat er een huisje vrijkomt voor Dylan en Kaylee. Het lijkt er echter op dat Merel haar nieuwe slaapplek eerst wil verven, voordat ze erin trekt. Dylan lijkt het hier echter niet mee eens te zijn. Ze gaat hem nu eerst helemaal poepbruin verven, zegt de mannelijke bewoner tegen Mylène. Volgens hem gaat Merel daarna het huisje ook nog in panterstijl verven. Het is gewoon bullsh*t, zegt Mylène. Dylan lijkt er ondertussen klaar mee te zijn. Ik ben echt niet moeilijk, maar als afspraken niet nagekomen worden dan kan ik heel moeilijk doen, zegt de mannelijke bewoner. Volgens hem wil Merel geen panterbehang kopen, omdat dit 30 euro kost. Het lijkt er echter op dat de verhuizing vandaag niet doorgaat. Mylène besluit daarom te vragen waarom Merel niet gewoon in het huisje kan gaan slapen, zonder eerst alles te verven. Als ik ergens ga liggen, wil ik het gewoon naar mijn zin hebben, zegt ze. Ik moet mijn huis uit, dus ik bepaal ook wanneer en hoe dat gebeurt. Even later komt ook Gerrit vragen over de verhuizing. Merel vertelt dat ze geen zin heeft in de spoed die de andere bewoners haar opleggen. Ik wil het gewoon op mijn gemakje doen, zegt de Merel. Ik ga me niet laten opjutten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *