Kaylee, Dylan en Gerrit praten over Merel en haar diva gedrag

Kaylee, Dylan en Gerrit praten over Merel en haar diva gedrag

Dylan, Kaylee en Gerrit staan op het Utopia 2 terrein wanneer de vrouwelijke bewoonster over Merel begint. Ze zou vandaag naar Franny verhuizen, maar ik zie het nu nog steeds niet gebeuren. Kaylee legt uit dat ze het net nog aan de vrouwelijke bewoonster vroeg, maar ze vertelde dat ze niet wilde liggen in een ruimte met de paarse kleur. Ze is het nu dus aan het verven, maar dan ga je er toch niet liggen? Gerrit knikt, maar legt uit dat ze ook kan behangen zonder te verven. Het is belachelijk als ze er nu niet wil gaan liggen, omdat er nog geen panterprint-behang hangt. Dylan vertelt dat het logisch is dat Kaylee frustraties heeft, maar ze voor haarzelf moet leren op te komen. Het is diva gedrag, zegt Gerrit. Het interesseert haar niet als Franny in de verflucht moet slapen, zolang het eindresultaat maar mooi wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *