Hebben Dylan en Kaylee vanavond al hun eigen huisje?

Hebben Dylan en Kaylee vanavond al hun eigen huisje?

Zojuist is begonnen aan de grote verhuizing in mini samenleving Utopia. Brandon is namelijk druk bezig met maken van een bed, zodat Merel uiteindelijk bij mede bewoner Franny kan gaan slapen. Daarnaast is Merel zelf van plan om een aantal planken te beschilderen. Dit betekent dat Kaylee en Dylan binnenkort een eigen huisje hebben. Zal de Merel vanavond al intrekken bij Franny?En hebben Kaylee en Dylan dan al hun eigen huisje? We komen er ongetwijfeld op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *