Adriaan en Jessie praten hun onenigheid over de bakkerij uit

Adriaan en Jessie praten hun onenigheid over de bakkerij uit

Adriaan en Erik staan in de bakkerij wanneer Jessie binnenloopt. Jessie laat weten dat de spullen voor de tattoo shop vandaag niet worden geleverd. De vestiging heeft het niet op voorraad voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en zegt dat hij dan liever de bakkerij nog een dag langer laat bestaan. Mag ik jou nog even spreken? vraagt hij vervolgens. Hierop lopen de twee mannen het terrein op. Eigenlijk heb je alleen het mailverkeer gedaan voor de bakkerij begint Adriaan. En nu het ging sluiten, wist je ineens hoe alles moest voegt hij eraan toe. Jessie knikt maar vindt het een slap argument. Het is jouw zaak, alleen vroeg ik me af of de overdracht al is gebeurd en of ik je ergens bij kon helpen. Op het moment dat je niet meewerkt, moet ik toch een optie aandragen vervolgt hij. Hier geeft Adriaan hem in gelijk. Ja, misschien kwam het verkeerd over. Wat later gaan de mannen zitten en begint Adriaan over de vergadering. We willen nu iets doen aan het schoonmaakrooster en dan gaan de mensen die nooit wat doen ons vertellen hoe we het moeten doen. Mylène en Shelley doen beiden niet veel. Jessie knikt en zegt dat hij hetzelfde voelt bij Gerrit. Schiet mij maar lek, jongens eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *