Gerrit uit zijn frustraties over de opmerkingen van Jessie

Gerrit uit zijn frustraties over de opmerkingen van Jessie

Gerrit staat op het Utopia 2 terrein wanneer Hiske naar hem toe komt lopen. Jessie vraagt me sinds wanneer ik me druk maak om dingen begint hij. Hiske lacht. Ja, sinds kort voegt ze eraan toe. Gerrit knikt. Ja, maar mag dat? Hiske legt uit dat het al een aantal keer is gezegd dat Gerrit nu pas aan het werk gaat maar dat niet telkens benoemd hoeft te worden. Christel mengt zich nu ook in het gesprek. Jij hebt een heel ander doel dan andere mensen. De één doet dit, de ander doet dat. Gerrit laat weten dat hij niet is binnengekomen om te bouwen maar zijn hersenen wil gebruiken. Hiske vertelt dat Jessie ook niet moet vergeten waar ze vandaan komen. Hij mag je verwijten dat de dj-set er nog steeds niet is, maar op een gegeven moment is het klaar. Als je alleen maar de negatieve dingen benadrukt, gaat dat niet helpen om de ander te motiveren eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *