Jessie noemt Gerrit een luie hond, de twee hebben een aanvaring

Jessie noemt Gerrit een luie hond, de twee hebben een aanvaring

Nadat de vergadering is afgelopen, lopen Jessie en Merel over het Utopia 2 terrein. Gerrit krijgt een aanvlieging dat hij in een keer dingen anders moet gaan doen zegt Jessie. Maar het respect krijgt hij niet voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij Gerrit heel leuk vindt om mee te lachen maar hij verder geen reet uitvoert. De volgende keer dat hij mij onderbreekt, hebben we echt een probleem verzekert hij. Wanneer Gerrit vervolgens langsloopt, spreekt Jessie hem aan. Je geeft mensen niet eens de kans om uit te praten in de vergadering zegt hij. Gerrit knikt en legt uit dat hij geen zin had om een halfuur over een wc rol te praten. Jouw wil is wet, dus vraagt Jessie. Er is een bepaald respect dat je af moet dwingen en dat is niet dat in een keer uit de lucht komt vallen. Je hebt een halfjaar geen ideeën en nu heb je ineens het wiel uitgevonden? Jessie legt uit dat hij allang een dj set had kunnen hebben in het geval hij ervoor gewerkt had. Je bent gewoon een luie hond vervolgt hij. Gerrit antwoordt dat Jessie gepikeerd is en nu allerlei frustraties uit. Niks doen en een hand ophouden is geen optie gaat Jessie kwaad verder. Niet hier. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *