Erik lijkt klaar te zijn met Dylan

Erik lijkt klaar te zijn met Dylan

Dylan is sinds een tijdje bezig en druk bezig met bouwen in Utopia 2. Erik is aan het bouwen aan de tattoo shop van Kaylee en Dylan maar volgens Erik doet Dylan erg weinig. Ik wil een tattoo shop maar ik heb geen zin om wat te doen citeert Erik Dylan. Erik lijkt duidelijk te balen van de afwezigheid van Dylan en uit de frustratie hardop. Wat een figuur voegt hij eraan toe. Wat later komt Christel bij Erik kijken die al snel over Adriaan begint. Ik probeer Dylan aan het werk te krijgen maar ik moet mij inhouden niet boos op hem te worden laat Erik weten. Wat moet je daar nou mee? Toch geeft Erik aan dat hij ongeduldig is en het wellicht ook aan hem kan liggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *