Shelley vindt Adriaan vervelend, hij haalt haar naar beneden

Shelley vindt Adriaan vervelend, hij haalt haar naar beneden

Shelley is vandaag bezig met haar lingerielijn maar heeft niet het idee dat ze hierbij van al haar mede bewoners steun krijgt. Met name van Adriaan. Adriaan is zo vervelend klaagt Shelley tegen mede bewoners Christel en Franny. En legt verder uit dat hij haar constant naar beneden haalt als zij naar haar gevoel lekker bezig is met haar lingerielijn. Wat dan vraagt Franny. Adriaan heeft gezegd dat hij haar drie stemmen gaat geven maar Shelley vindt dit niet fair. Shelley heeft het idee dat Adriaan zich altijd op haar afreageert als hij chagrijnig is. Franny begrijpt Shelley wel. Wat irritant zegt ze.

Wat later gaan Franny en Shelley aan de slag voor de lingerielijn. Franny wil Shelley hier graag bij helpen. De twee hebben afgesproken foto’s te maken en Christel gaat ze hierbij helpen. Shelley en Franny hebben beide een setje aangetrokken en zijn van plan buiten bij de bomen foto’s te maken. Nadat ze de plek van de fotoshoot hebben goedgekeurd, begint Christel met het maken van de foto’s. Shelley klimt in de boom en neemt hier haar poses aan. Terwijl Christel haar aanwijzingen geeft, neemt Shelley verschillende poses aan. Na Shelley is Franny aan de beurt. Franny klimt niet de boom maar staat ervoor. Hoe zullen de foto’s worden? En gaan ze goed werken ter promotie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *