Gerrit en Jessie geven kaarten voor de Utopia 2 markt weg aan leuke dames

Gerrit en Jessie geven kaarten voor de Utopia 2 markt weg aan leuke dames

Gerrit en Jessie willen vrouwelijk schoon tijdens de Lentekriebels markt zien en geven daarom 3×2 kaarten weg voor de markt. De twee mannen stellen lachend samen een oproep op voor op hun webshop. Ze plaatsen hier een oproep voor knappe dames en hun knappe vriendinnen die naar de markt willen komen. Ze vragen hen een foto te sturen in hun mooiste lentekriebels outfit naar inwonersutopia@talpa.tv. Het is de bedoeling dat de vrouwen deze outfit ook aantrekken op de markt.

Wat winnen de dames?
– Vrijkaarten voor de markt van 31 maart.
– Een polly met Gerrit en Jessie.
– Een privé rondleiding van de mannen.
– Een kei-ketting van Christel.

Gerrit en Jessie zullen woensdag 27 maart bekend maken wie de winnaars zijn. Hier kun je alle informatie en de oproep nog eens terugvinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *