Hiske spreekt Kaylee aan over de planning van de bouw van de tattoo shop

Hiske spreekt Kaylee aan over de planning van de bouw van de tattoo shop

Hiske en Kaylee staan op het Utopia 2 terrein wanneer de tattoo shop ter sprake komt. Dylan is nu bezig met het bouwen begint Hiske. Wat moet er verder nog allemaal gedaan worden? Jullie hoeven het echt niet allemaal samen te doen voegt ze eraan toe. Kaylee legt uit dat ze heel lang dacht dat ze niets kon ondernemen omdat er nog geen datum vast stond. Maar bij nader inzien, zou ik wel al artiesten kunnen mailen voegt ze eraan toe. Hiske knikt en vertelt dat de bewoners het liefst alles zo snel mogelijk te regelen. Misschien is het goed om een planning te maken, dan heb je het overzicht en een stok achter de deur benadrukt ze. Hoe gaat het verder met je vraagt Hiske wat later. Ja, goed antwoordt de Kaylee. En legt uit dat ze lekker bezig is en probeert om zo veel mogelijk leuke dingen te doen. Ik ben minder naar Dylan toe gaan trekken in de moeilijke dingen gaat ze verder. Ik wil onder de groep blijven en probeer hulp te vragen. Dat gaat heel goed eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *