Gaat Christel op mede bewoner Dylan tatoeëren?!

Gaat Christel op mede bewoner Dylan tatoeëren?!

Christel en Erik zitten op het Utopia 2 terrein wanneer Dylan aan komt lopen. Misschien ga ik nog wel tatoeëren met Dylan zegt Christel. Of op Dylan reageert de nieuweling. Van mij mag het voegt hij eraan toe. Heb je al een keer getatoeëerd vraagt hij wat later. Christel schudt haar hoofd. Zes april mag jij de eerste bij mij zetten gaat Dylan verder. Ik wil dat elke bewoner die met mij hier zit maandelijks een streepje zet. Christel begint al snel te lachen. Wat leuk, wat speciaal benadrukt ze. Dylan knikt en legt uit dat hij eraan denkt om dit op zijn ribben te laten doen. Wat vind jij van zijn idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *