Shelley vindt Adriaan hypocriet omdat hij haar drie stemmen wil geven

Shelley vindt Adriaan hypocriet omdat hij haar drie stemmen wil geven

Shelley staat in de keuken wanneer Adriaan naar haar komt lopen. Ik wilde even iets tegen je zeggen begint Adriaan het gesprek. Snap je zelf echt niet waarom ik je drie stemmen wil geven? Shelley haalt haar schouders op en zegt laconiek dat hij dat gewoon moet doen als hij zich daar goed bij voelt. Het is alleen maar me, myself and I hier gaat Adriaan verder. En legt uit dat de Shelley altijd lang in bed ligt en ze alleen maar met zichzelf bezig is. Ik zeg gisteren dat je me niet geholpen hebt en dan zeg je niet eens sorry voegt hij eraan toe. Je pakt me telkens op mijn zwakke punten zegt Shelley even later. En dat is heel gemeen benadrukt ze. Adriaan legt uit dat het ook gemeen is dat ze geen sorry heeft gezegd voor het feit dat ze hem niet heeft geholpen. Ik sta er altijd als jij mij om hulp vraagt verzekert hij. Shelley laat op haar beurt weten dat ze hem ook heeft geholpen in de bakkerij. Ik had misschien mijn excuses moeten aanbieden maar het feit dat je me alleen daar op pakt en me nu drie stemmen wilt geven, vind ik hypocriet. Zal het uiteindelijk nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *