Gerrit vindt dat Franny losser komt sinds Timothy weg is uit Utopia 2

Gerrit vindt dat Franny losser komt sinds Timothy weg is uit Utopia 2

Gerrit ligt afgelopen avond lekker op de bank met een drankje in zijn handen. Ik vind dat Franny losser komt begint Gerrit plotseling. Ja, ze heeft het best wel naar haar zin antwoordt Erik die vlak naast hem zit. Gerrit denkt dat ze sinds het vertrek van haar verloofde meer haarzelf is geworden. Ze is echt wel een leuk, vrolijk vrouwtje concludeert hij. Ben jij het met Gerrit eens en vind jij ook dat Franny positief veranderd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *