Adriaan en Erik wagen een poging om de boiler aan te sluiten

Adriaan en Erik wagen een poging om de boiler aan te sluiten

De silo heeft al een tijdje een keuken, maar vandaag is het moment dat Adriaan en Erik de boiler gaan aansluiten. Wanneer Jessie langsloopt maakt hij nog even een grap richting Adriaan. Daar heb je koning Adriaan, die kan alles. Adriaan gaat hierop in. Lieve man, ik maak de boiler wel even, want niemand anders doet het, zegt Adriaan lachend. De drie mannelijke bewoners moeten steeds meer lachen en Jessie geeft toe dat als hij de boiler zou installeren er voorlopig nog geen warm water in Utopia 2 zal zijn. Wanneer zal de boiler klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *