Hiske heeft Jessie zijn sportschoenen per ongeluk in de droger gedaan, Jessie is hier absoluut niet blij mee

Hiske heeft Jessie zijn sportschoenen per ongeluk in de droger gedaan, Jessie is hier absoluut niet blij mee

Gisteren heeft Hiske de was gedaan en ook daarna de was in de droger gedaan. Omdat de was groot was, heeft Hiske alles in één riedel gedaan. Ze controleerde daarom niet wat er allemaal in de wasmachine en droger is gegaan en dat krijgt ze te horen van Jessie. Zodra Jessie de wasmand bekijkt, ziet hij dat ook zijn schoenen in de droger zijn geweest en hierdoor stuk zijn gegaan. De mannelijke bewoner is direct boos en ondervraagt elke bewoner of hij of zij de was heeft gedraaid. Na kort na te denken beschuldigd hij Christel of Hiske. Hiske of Christel natuurlijk. Simpele…, mompelt hij. Je treft het ook altijd, Jessie. Je truien. Je schoenen, roept Merel medelevend. De gefrustreerde bewoner roept nu ook naar Merel. Dan ben je toch een kneus als je dat doet. Jessie loopt na een tijdje naar Hiske toe. Hiske, heb jij het gedaan? Bedenk je niet… Schoenen horen niet in de droger thuis. Dit zijn m’n enige sportschoenen. De vrouwelijke bewoonster vindt het overdreven. Je kan ze toch plakken, adviseert ze. Wanneer de twee bewoners na een tijdje bijna uitgepraat zijn, geeft Hiske aan dat ze nieuwe schoenen probeert te regelen voor de mannelijke bewoner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *