Adriaan schreeuwt het uit, dankzij Erik is er warm water in de silo

Adriaan schreeuwt het uit, dankzij Erik is er warm water in de silo

De bewoners hebben vanaf vandaag warm water uit de kraan in de silo. Erik en Adriaan hebben samen de boiler aangesloten. De mannelijke bewoner geeft voornamelijk aan dat het door Erik komt, daarom schreeuwt hij trots over het terrein dat het dankzij Erik is gerealiseerd. Hij doet het! Drie kwartier werk. Adriaan bedankt Erik nogmaals. Dankzij jou, Erik. Anders was het nog steeds niet gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *