Jessie vraagt voorzichtig of Merel af wil vallen

Jessie vraagt voorzichtig of Merel af wil vallen

Jessie heeft gisteren een fotoshoot gehad, waarbij hij een arm om Merel heen moest slaan. Het is wel veel om vast te houden zegt hij tegen Jens. Jessie denkt er daarom dan ook over na om Merel te helpen met afvallen. Ik vind Merel voor de rest echt een leuke meid gaat hij verder. En denkt dat Merel onzeker is over haar lichaam en daar wil hij haar graag mee helpen. Jessie roept Adriaan erbij om te vragen hoe hij het beste een gesprek met Merel hierover kan voeren. Adriaan denkt dat als Jessie haar een op een aanspreekt, hij misschien nog wel kans heeft om tot Merel door te dringen. Maar ik durf het niet te zeggen benadrukt hij.

Merel zit achter de computer en Jessie besluit niet lang na zijn gesprek met Jens en Adriaan om haar aan te spreken. Stel dat ik iemand zou regelen die een voedingsschema kan maken stelt Jessie voorzichtig voor. Zou je daarvoor openstaan? Merel antwoordt direct dat ze dat kicken vindt. Ik wil sowieso wel tien kilo eraf voegt ze eraan toe. En laat verder weten dat ze ook heel graag in de ochtend wil sporten. Ik vind het verschrikkelijk maar ik wil het wel legt ze uit. Jessie lijkt blij met de reactie van Merel. Hij gaat meteen voor haar aan de slag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *