Merel vertelt aan een verbaasde Gerrit over haar sport plannen

Merel vertelt aan een verbaasde Gerrit over haar sport plannen

Merel heeft vandaag besloten om met Jessie te gaan sporten, want ze wil namelijk afvallen. Hoezo dat in een keer vraagt Gerrit nieuwsgierig. Ik wil heel graag sporten maar de mentaliteit van Chris en His is niks legt Merel uit. Die van mij is nog veel minder en ik wil alleen maar ’s ochtends sporten voegt ze eraan toe. Gerrit lijkt op zijn beurt niet te begrijpen dat Merel zo vroeg zich al in het zweet gaat werken. Merel laat weten dat ze dan daarna kan douchen en haar make-up kan gaan doen. Als ze namelijk ’s middags gaat sporten heeft ze haar make-up al gedaan en moet ze het na het sporten weer opnieuw doen. Daar heb ik geen zin in benadrukt Merel. Zal Merel het sporten volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *