Shelley is zenuwachtig voor haar naderende familiebezoek, ze is klaar met negativiteit

Shelley is zenuwachtig voor haar naderende familiebezoek, ze is klaar met negativiteit

Morgen krijgt Shelley morgen bezoek van haar familie in Utopia 2. Ik ben zenuwachtig zegt Shelley tegen Franny. Dat kan Franny wel begrijpen. Volgens haar is er een heleboel gebeurd na het laatste bezoek. De hele groep is veranderd gaat Franny verder. Daar is Shelley het mee eens. Weet je wie me ook zwaar irriteert? gaat ze verder. Adriaan. Die man is zo wispelturig. Hij lijkt teleurgesteld in Shelley, omdat ze volgens hem niet veel uitvoert. Shelley heeft het liefst dat Adriaan niet meer tegen haar praat. Niet veel later voegt Christel zich bij het gesprek. Ze laat weten dat Shelley morgen de iglo kan gebruiken voor haar bezoek. Shelley vraagt zich af wat haar moeder te melden heeft morgen. Ze wil in ieder geval duidelijk maken dat ze klaar is met alle negatieve post. Volgens haar gaat het vaak over Gerrit. Daar ben ik ook wel een beetje klaar mee benadrukt ze. Ze wil graag post waarin staat dat ze het goed doet of waarin er wordt verteld wat ze kan verbeteren. Volgens Christel is het goed dat Shelley haar moeder zegt waar het op staat maar ze adviseert haar wel om het op haar eigen manier te doen. Niet de harde manier zegt Christel. Hoe zal het familiebezoek morgen verlopen?’

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *